noknok monster

Bisexueel??


gesteund

Ik heb de laatste tijd het gevoel dat ik meer en meer naar meisjes ga kijken (ik ben zelf een meisje) en ik denk ook dat ik verliefd ben op een meisje maar ik weet het niet zeker.. Voor mij is die 'verliefdheid' kompleet nieuw.. Dus ik weet niet echt wat het voorsteld of is.. Dat is nooit eerder gebeurt dat ik zo hard twijfel.. Opzich is het niet echt dringend om te weten op welk geslacht ik val maar ik zou uit nieuwsgierigheid wel willen weten wat dat eigenlijk inhoud lesbisch/bisexueel zijn.. Misschien weet 1 van jullue wat meer over dat onderwerp?? Ik weet dat als ik bi ben ik altijd bij mensen terecht kan en dus voel ik me zekerder.. Maar ja.. Hulp is welkom!!

Alvast bedankt..

Reacties ―

"Ontdekken"

Hoi! Ik bewonder jouw moed om op zoek te gaan en jezelf tijd te geven om te ontdekken wat jouw geaardheid is. Het is niet altijd simpel om met verwarring en nieuwsgierigheid om te gaan. Er zijn tal van mogelijkheden om meer te weten te komen. Je kan beginnen met wat te browsen door deze website . Zij hebben ook een forum waarop je eens kan rondkijken. Ook op NokNok vind je info, kijk hier maar eens.


"Nieuwsgierig"

Wanneer ik nieuwsgierig ben en meer wil weten over iets, duik ik in de Youtube filmpjes. Je vindt er duizenden filmpjes van andere jongeren die in dezelfde situatie zitten. Dit is een mooi filmpje: En dit kanaal is bijvoorbeeld wel cool, je kan er eens op rondkijken. Maar er zijn er natuurlijk nog zoveel andere die je misschien meer aanspreken!

Li