noknok monster

ik


verdrietig

ik ben verdrietig mijn diertje is gestorven het is een waterdoos ik ben niet blij en loop al een hele week heel verdrietig te wezen niemand op deze hele wereld steunt mij iedereen lacht mij uit!!
mijn leven is nu een puinhoop zonder mijn waterdoos

ik wil dat iemand mij begrijpt en mij niet uit lacht

Reacties ―

"Dier verliezen"

Heel naar dat je diertje gestorven is. Het is nooit gemakkelijk om een dier te verliezen. Zeker als je het gevoel hebt dat niemand je hierin begrijpt. Afscheid nemen, van wie of wat dan ook, is moeilijk. Hier vind je alvast wat tips om er mee om te gaan. Het is ook belangrijk dat je erover kan praten met iemand. Dat je er niet alleen moet door gaan. Als je denkt dat niemand in je omgeving je begrijpt, kan je ook altijd terecht op www.awel.be om er met iemand over te praten. Zij zullen je vast en zeker wel begrijpen!


"Steun en vriendschap"

Ik heb 2 jaar geleden mijn konijntje verloren en ik was hier kapot van. Ik speelde elke dag met haar en toen ze er niet meer was, voelde het echt leeg aan. Gelukkig had ik toen mijn ouders en beste vriendin om mij te steunen. Omdat ik weet hoe belangrijk die steun en vriendschap op zo een moment is, vind ik het heel jammer voor jou dat je denkt dat niemand je begrijpt. Misschien moet je toch nog eens proberen er met je mama, papa, of beste vriend of vriendin over te praten. Leg hen uit waarom je diertje zo belangrijk voor je was en waarom je nu dus zo veel verdriet hebt. Ik ben er zeker van dat iemand je een luisterend oor zal bieden en je zal begrijpen.

 Veel succes,