noknok monster

Niew school


hoopvol

Ik ben net naar secundair school gegaan en ik ben zeer blij😊maar voor vrienden maken dat gaat moeilijk elke keer alls ik probeer wordt ik zenuwachtig maar ik heb wel vriendinnen in de klas maar ik will ook een bff net zoals vorig jaar in de lagere school maar toch heb ik er all 3 en ik ben blij met hun ookal zijn ze ver van me ben ik blij 😎soms voel ik me alleen maar ik laat me niet gaan ik blijf verder proberen tot dat ik een paar echte vriendinnen heb die voor me altijd klaar staan dat zijn mijn klasgenootjes ook maar ik will echte vriendinnen 😜ik blijf proberen zoals ik altijd zeg never giv up until you reach the end oh en ik heb ook een paar talenten zoals tekenen en schrijven en door die talenten will ik tonen dat ik niet alleen ben en dat ik ook vriendinnen heb maar die ik nog moet maken soms denk ik wy schould i look down when you help me look up ? Maar iedereen heeft een echte bff zoals ik maar die is verhuisd sinds zij verhuist is praten wij gewoon via chat 💬maar zoals ik echte zussen heb heb ik ook soulsisters en die maken ookwel een foutje maak ze houden van je en dat moet je gewoon weten maar ik ben wel nu in een nieuw school dus....never giv up

Ps.alls je van je familie houd hou je ook van je vrienden die zijn even belangrijk !😖😘💋❤

Reacties ―

"It makes you stronger"

Zo positief, dat is inspirerend. Je blijft volhouden ook al is het soms ook moeilijk. Je waardeert jezelf voor wie je bent en kan je eigen talenten benoemen. Een mooie inspiratie voor anderen. Blijf onthouden dat moeilijke dingen er zijn om van te leren, what doesn’t kill you makes you stronger. En als het soms even niet lukt om positief te zijn, is dat natuurlijk ook oké. Zolang je maar weet dat er na regen weer zonneschijn komt!


"Vriendschappen hebben tijd nodig "

Thx voor je story! Fijn om te lezen. Vrienden maken is niet zo gemakkelijk, inderdaad. En echte vriendschappen hebben tijd nodig om te groeien Het komt vast wel vanzelf als je wat langer op deze nieuwe school zit. Je bff van de lagere school was ook eerst iemand die je niet zo goed kende, hé? Geef het tijd en blijf vooral jezelf. Geniet ondertussen ook van je eigen gezelschap! Ontdek de kracht van muziek, maak voor jezelf een lekkere smootie of leer mediteren. Leer ook je nieuwe vriendinnen wat beter kennen door bijvoorbeeld samen een iets zot te doen.