Bindingsangst


verliefd

Hoi, ik was voor de eerste keer verliefd, op mijn 18 jaar. Het overkwam me tijdens de examens, niet bepaald het goede moment om met een jongen in je hoofd te zitten. In het begin had die jongen gestuurd dat hij last had van bindingsangst, maar hoe meer we stuurden, hoe meer hij die leek te kunnen overwinnen. We hadden afgesproken dat hij na mijn laatst examen naar mijn huis zou komen. Je moet nu wel weten dat de deurbel van mijn huis niet te horen is op het tweede verdiep waar mijn kamer is. Ik had me overslapen en dus de deurbel niet gehoord. Waardoor die arme jongen dacht dat ik hem aan het lijntje gehouden had en hij terug met de bus naar huis keerde. Toen ik wakker werd keek ik op facebook en zag ik dat hij al weg was (want hij had dat gestuurd op facebook.) Dus ik deed snel mijn broek en mijn jas aan en fietste naar het station waar de bushalte was en heb hem nog net zien wegrijden.

Op de bus merkte die jongen dat hij nog niet over zijn bindingsangst heen was en dat stuurde hij mij ook. Nu zijn we gewoon vrienden, goede vrienden zelfs en kunnen we hierom allebei heel hard lachen.

Reacties


"Positive vibes"

Leuk om te lezen dat jullie het helemaal konden uitpraten en zelfs goede vrienden geworden zijn. Knap dat jij de dingen zo langs de positieve kant kunt bekijken, doe je goed!

Lobke