De hemel


verdrietig

Op een dag moeten we alemaal naar de hemel maar sommige zijn er al Sad2 en spijtig genoeg moeten wij daar mee leven.
dit is aan alle mensen die iemand verloren hebben:we leven met jullie mee.

Reacties


"Iemand verliezen"

Het is nooit makkelijk om iemand te verliezen. Lief van je dat je met de mensen die dat doormaken kan meeleven. Hier staat ook wat geschreven over iemand verliezen. Voor jou zal dit misschien wel herkenbaar zijn. Bedenk dat je er niet alleen voor staat. Er zijn vast nog veel mensen die die persoon missen en anderen die om jou geven en wel eens een babbel willen doen. Tijdens zo’n moeilijke periode kan het veel doen om je hart eens te luchten en je gevoelens van gemis te delen. . Als je het moeilijk vindt om erover te praten met iemand die je kent, kan je ook terecht op https://www.awel.be. Zij bieden steeds een luisterend oor.

Joke


"Omgaan met verlies"

Hey,

Wat moedig van je om dit berichtje te delen en om zo goed om te gaan met verlies. Het lijkt me dat jij zelf een heel sterk persoon bent die heeft leren omgaan met verlies. Dat is zeker niet vanzelfsprekend en je mag daar fier op zijn. Het klinkt alsof je ook anderen hiermee wilt helpen, heel knap! Op het forum van Awel kan je zelf reageren op verhalen van anderen. Jij put er misschien zelf wel energie uit om erover te schrijven en andere zullen zeker geholpen zijn met je begrip.

 Dankjewel!

Griet


"Positief terug denken"

Lieve,

Verlies hoort jammer genoeg inderdaad bij het leven. Als je zoals ik wat ouder wordt, word je hier al wat vaker mee geconfronteerd. Het is altijd jammer dat ook jonge mensen hiermee moeten leven. Toen ik mijn man verloor, probeerde ik dit te verwerken door zo veel mogelijk op een positieve manier aan hem terug te denken. Alle leuke dingen die we samen deden, de fijne herinneringen die ik heb aan hem. Zo probeer ik er iets uit te leren. Misschien kan je sommige dingen doen zoals die persoon dat deed, op die manier voel ik me dan toch nog verbonden. Het is erg sterk van jou dat je al hebt geleerd om te gaan met verlies want het is iets dat we allemaal vroeg of laat zullen moeten doen. Maar denk er aan dat je dit niet alleen moet doen en zoek op tijd en stond eens zelf een luisterend oor. Bijvoorbeeld je bomma of bompa, die zullen al veel geleerd hebben over dierbaren verliezen en kunnen je misschien wel beter helpen dan wie dan ook! Als je het moeilijk vindt om erover te praten, kan je hier nog wat tips vinden om die eerste stap te zetten.

 Liefs,

Bomma