Ik wil kapot


verdrietig

Mijn leven wordt erger en erger ik ben ongelukig 😭😭😭😭😭😭

Reacties


"Een goed gevoel"

Hey,

Ik heb soms ook het gevoel dat alles tegen zit en dan voel ik me echt slecht in mijn vel. Het is belangrijk dat je niet vergeet om ook tijdens moeilijke momenten tijd te maken voor dingen die je wél een goed gevoel geven. Op deze pagina kan je lezen waarom het zo belangrijk is om voldoende tijd te maken voor jezelf. Doe eens een plezierige activiteit en zorg  extra goed voor jezelf.

Joke


"Praten om het lichter te maken"

Wat naar dat je je ongelukkig voelt. Heb je iemand om hierover te praten? Want durven rekenen op anderen wanneer het niet zo goed gaat, dat maakt veel verschil. Zelfs als je niet goed weet waarom je je juist zo slecht voelt, kan praten deugd doen. Alles wat je deelt, voelt daarna al wat lichter. Tips vind je in deze handleiding, het kan je een duwtje in de rug geven. Als je het moeilijk vindt om te praten met mensen die je kent, kan je ook terecht op awel.be voor een  anonieme babbel via de chat of telefoon. Blijf er in ieder geval niet alleen mee zitten!

Griet


"Gelukkig zijn"

Gelukkig zijn, dat heeft te maken met heel veel verschillende dingen. Soms is het moeilijk om die dingen te vinden. Maar dat wilt niet zeggen dat het een verloren zaak is. Jij verdient het om gelukkig te zijn en ik ben er zeker van dat ja dat na deze moeilijke periode ook weer zal kunnen voelen! Lees hier alvast wat over ‘Geluk’, het kan je misschien een handje helpen.

Marcel