mijn beste vriendin gaat bijna niet meer met me om!!!


verdrietig

ik heb andere intresses als haar
ze speelt nu de hele tijd met linde
tegen linde op gaan heeft geen zin
ze is veel mooier leniger sportiever en leuker dan mij
wat moet ik nu doen om haar terug te krijgen
help me!

Reacties


"Toffe vrienden"

Het is jammer voor jou dat je het gevoel hebt een vriendin te verliezen. Weet je vriendin dat je er zo mee inzit? Het kan helpen om er met haar eens over te praten. Zo weet zij hoe je je voelt en kunnen jullie dit misschien uitpraten. Hiervoor kan je hier wat tips lezen. Vergeet verder niet dat er nog heel veel leuke mensen zijn bij wie je terecht kunt. Misschien is deze oefening wel iets voor jou? Je ontdekt ermee waar je misschien wel andere, toffe vrienden kan tegenkomen om plezier mee te beleven.

Griet


"Jij bent uniek"

Liefste,

Ik denk dat jij jezelf wel eens vergelijkt met andere meisjes. Dat is iets dat we allemaal wel doen. Maar wat hierbij belangrijk is, is dat je niet vergeet dat iedereen uniek is. Dat we allemaal leuk, sportief en mooi zijn op onze eigen manier. Jij hoeft écht niet te denken dat je minderwaardig bent dan andere meisjes. Jij bent minstens even mooi en leuk, daar ben ik zeker van! Nu moet je dat alleen zelf nog geloven. Neem eens een kijkje op deze pagina, hier vind je alvast wat tips en oefeningen die je kunnen helpen om wat meer zelfvertrouwen te krijgen.

Lobke


"Geluk in de vriendschap"

Vriendschappen zijn niet altijd eenvoudig. Soms loopt alles van een leien dakje en soms lijkt alles tegen te zitten. Het is daarom ook belangrijk dat je je tijd en energie enkel steekt in die vriendschappen die echt de moeite waard zijn. Als je zelf zegt dat je andere interesses hebt dan een vriendin, kan dit misschien betekenen dat ook jij op dit moment meer plezier gaat beleven als je met andere vrienden optrekt. Denk zelf eens na of jij nog wel écht gelukkig wordt van de vriendschap. Als je hierbij wat hulp nodig hebt, kan je deze pagina eens bekijken.

Joke