Verliefd op een jongen


verdrietig

Ik ben samen met een jongen, maar van die jongen mag niemand het weten dat wij samen zijn. Omdat hij een maand geleden een weddenschap had dat hij het met mij moest aanvragen, en toen werd ik heel boos op hem. Maar nu heeft hij het voor echt aangevraagd. Maar als ik tegen hem zeg dat ik dat niet leuk vind. Dan zegt hij alles komt wel goed en dan knuffelt die mij de hele tijd maar wij praten door nooit echt over.
Wat moet ik doen?

Reacties


"Nood aan een babbel"

Wanneer je verliefd bent, wil je dat het allerliefst van de daken schreeuwen. Of toch minstens er kunnen over vertellen tegen je vrienden. Klinkt niet fijn dat je er dan met niemand over mag praten.

Knap dat je tegen hem kunt zeggen dat je dit niet leuk vindt! Maak hem gerust maar duidelijk dat je er echt over wilt praten. Leg hem uit waarom dat voor jou zo belangrijk is. Dat je knuffelen fijn vindt maar je soms ook gewoon nood hebt aan een babbel. Hopelijk komen jullie er samen uit.

Liefs,

Joke


"Een sterkere relatie"

Dag Annanse,

Dat je boos werd over dat geheimhouden en die weddenschap, begrijp ik helemaal. Dat is niet mooi van hem. Ik hoop dat hij tijd maakt om erover te praten met jou, dat verdien je echt. Het zou jullie relatie alleen maar sterker maken.

Misschien helpt het om je gevoel eens te verwoorden met de IK-boodschap?

Groetjes,


Griet