Verliefdheid


verdrietig

ik ben al een maand samen met iemand. We doen niet echt veel buiten skype. Als ik naar hem ga dan zegt hij dat hij zich schaamt... Zijn vrienden vinden dat hij goed gekozen heeft. Ik vind hem echt leuk en lief. want als we skype zijn we twee verliefde zotten maar op school doen we niets en ik wil dat wel zo iets samen doen op school. We zitten ook niet in dezelfde klas dus dat vind ik echt jammer... Op de speelplaats zit ik altijd naar hem te zoeken en te kijken maar hij kijkt nooit naar mij...
Heeft iemand tips want alle tips zijn welkom!

Reacties


"Een open gesprek"

Hey,

Wat leuk dat je met iemand samen bent! Het klinkt alsof jij echt verliefd bent en dat is altijd fijn. Het is jammer dat hij op school niet veel contact zoekt want natuurlijk zou het leuk zijn om ook daar soms samen te kunnen zijn. Ik ben er ook zeker van dat zijn vrienden gelijk hebben en jij een heel goede keuze bent! Als je het jammer vindt dat jullie op school niets samen doen, kan je misschien eens proberen dit met hem te bespreken. Er heel eerlijk en open met hem over praten kan een belangrijke eerste stap zetten. Als je het moeilijk vindt dit in het echt te doen, kan je de eerste stap altijd via skype zetten. Bij deze knaltip kan je lezen waarom eerlijk en open praten zo belangrijk is.

 Veel plezier nog samen!

Joke


"Elkaar begrijpen"

Het is al fijn dat je online veel plezier hebt samen. Als je via skype veel kan babbelen, toont dit dat jullie het goed kunnen vinden samen. Natuurlijk is het nog nét iets leuker als je dit ook in het echt kan doen. Het is dan ook heel logisch dat je het jammer vindt dat er geen contact is op school. Het is soms makkelijker jezelf te zijn bij iemand online dan in het echt en dat is misschien ook de reden waarom je vriendje liever praat via skype dan in het echt. Als je er met hem over praat, kan je hem vragen waarom hij op school niet graag samen iets doet. Zo kan je elkaar leren begrijpen en er samen proberen uitkomen.

Groetjes,

Griet