Vertrouwen...


verdrietig

Wanneer je denkt dat een goede vriendin te vertrouwen is loopt het helemaal mis... Net nu het goed begon te gaan met mijn zelfvertrouwen... Dingen zijn doorverteld aan mensen waardoor ik er nu ruzie mee heb. Ik voel me vooral gebruikt en heel ongelukkig. Ik heb het gevoel dat het zelfvertrouwen er nu niet meer van gaat komen.

Reacties


"Uitpraten?"

Hoi,

Pffft, niet fijn dat je vertrouwen zo geschonden is door je vriendin. Heb je haar al kunnen vertellen hoe jij je bij die situatie voelde? Als het allemaal wat bekoeld is tussen jullie, kan je het er misschien eens met haar over hebben?

Hopelijk kunnen jullie het uitpraten. Voelen er natuurlijk meerdere dingen niet goed aan in jullie vriendschap, is het goed om je grenzen te stellen (kijk ook eens bij onze knaltip hierover).

Ook met die andere mensen zou ik het proberen uitpraten, je hebt het vast niet zo erg bedoeld als hoe het nu geïnterpreteerd wordt. Dat lucht waarschijnlijk op voor jullie allemaal.

Succes ermee!


Bomma


"Je zelfvertrouwen"

He daar!

Je zelfvertrouwen wordt natuurlijk wat beïnvloed door wat er rond je gebeurt, maar toch heeft vooral hoe jij zelf denkt veel gevolgen voor hoe je je voelt. Super dat je hier de laatste tijd al wat stappen in kon zetten, dat is knap!

Iedereen heeft al eens periodes waarin het wat minder gaat, maar je hoeft heus niet helemaal opnieuw te beginnen! Ik denk dat deze oefening wel iets voor jou kan zijn, probeer het eens een weekje uit, voel je je zelfvertrouwen al terug opborrelen? Het zit er vast nog ;)!

Liefs,


Griet