vrienden


verdrietig

Ik heb 3 goede vrienden. Maar volgend jaar gaat 1 van mijn vrienden naar een anderen school. Dat vind ik niet leuk. Ik ben bang dat ik haar nooit meer zal zien.

Reacties


"Ga ervoor"

Wat fijn dat jullie zo een hecht vriendengroepje zijn!

Het is begrijpelijk dat je ongerust bent over wat er zal gebeuren als één van jullie naar een andere school gaat. Vertel je vriendin ook gerust hoeveel ze voor je betekent. Zij vindt het vast ook super spannend om naar een andere school te gaan. Als jullie er allebei voor gaan en jullie vriendschap te onderhouden, gaat die vast niet verloren!

Ydris


"Veel bijkletsen"

Hoe geweldig dat jullie zo’n goede vrienden zijn. Daar mag je best blij om zijn. En hoeveel afstand er ook tussenkomt, dat vriendschapsgevoel blijft wel!

Je zal elkaar soms wat meer moeten missen maar je kan zeker nog vaak bellen, chatten en af en toe afspreken. Dan hebben jullie vast heel wat om over bij te kletsen 😊.

Griet


"Even wennen"

Oooh, wat jammer dat jullie niet meer naar dezelfde school zullen gaan. Vorig jaar is mijn beste vriendin verhuisd, dat was echt niet leuk. Ik moest even wennen zonder haar op school, maar het was ook een kans om toffe nieuwe ‘schoolvriendinnen’ te maken. En met mijn beste vriendin bel ik nog elke dag 😊!

Lobke