noknok monster

bang


verdrietig

Ik ben gepest

Reacties ―

"Hulp vragen"

We hebben allemaal wel eens het gevoel dat alles tegenzit. En dat niemand ons begrijpt. Dan is het een goed idee om te praten met iemand die je niet kent. Inderdaad, je hart eens luchten en een luisterend oor doet deugd. Je kan anoniem bellen, mailen of chatten met iemand van AWEL, of je kan eens langsgaan bij een jongerenadviescentrum (Jac) in je buurt.

Pol

"Doorbreek het patroon"

Sterk van je dat je hier je verhaal postte. Hevige en voorspelbare reacties vinden pesters meestal leuk. Reageer daarom eens op een andere manier: blijf heel rustig. Spreek 1 van de pesters aan en vraag waarom hij/zij meedoet met de groep. Toon dat je jezelf respecteert en hun gedrag niet aanvaardbaar is. Op de NokNok website vind je nog enkele andere tips om met pesten om te gaan, klik hier om ze te ontdekken. Succes!!


"Batterijen opladen"

Pff, pesters. Niet cool. Wat moet je doen na zo’n zware dag op school? Een fijne avond hebben, ontspannen n jezelf graag zien, belangrijk om er de volgende dag weer tegenaan te gaan he. Je kan met een goede vriend(in) afspreken, gaan sporten of een leuke hobby doen. Er zijn nog meer opties! Think outside of the box. Ik zou zeggen check NokNok en probeer eens een oefening die je aanspreekt! Mijn favorieten zijn: Doe eens zot, Nee leren zeggen , 1minuut meditatie en de 3 beste prestaties

Li