noknok monster

"Als ze je beledigen, lach eens lief terug!"


hoopvol

Ik ben een tijdje naar een psychologe gegaan maar nu ben ik gestopt. Zij heeft mij een deel geholpen maar het meeste deed ik toch zelf.

Zo heb ik heb een brief naar mijn vriendinnen gestuurd om te zeggen hoe ik mij voelde. Zij accepteren me gelukkig nu zoals ik ben. Ook heb ik geleerd om meer mezelf te zijn en minder bezig te zijn met wat ik allemaal 'perfect' moet doen. 

Mijn onzekerheid daalt langzaam en ik voel me veel beter. Ik ben veel positiever dan vroeger. 

Mijn tip? Wees gewoon jezelf en laat je door niemand doen. Jij bent wie je bent en dat blijft.
En, als ze je beledigen, lach eens lief naar hen om te tonen dat hun woorden je niet laten doen.

   Liefs minder onzekermeisje xxx

   Reacties ―

   "Hard werken wordt beloond!"

   Wow, wat een succesverhaal! Wat knap dat je dat allemaal gedaan hebt! Je zocht naar hulp en samen (met wat extra begeleiding van een psycholoog) vond je een oplossing. Door jouw harde werk, zit je beter in je vel. Goed gedaan! Iedereen is oké, en jij lijkt me een straffe madam! Fijn dat je dit met ons deelt.


   "Just be you"

   Wat fijn dat jij hier zo’n positieve vibe brengt! Jezelf zijn is het belangrijkste wat je maar kan doen. Inderdaad, je zal nooit iedereen blij kunnen maken en dat is oké! Jij kent jezelf en dat is geweldig.

   Just be you ;)

   "Communiceren vanuit jezelf"

   Wat goed dat je die innerlijke kracht voelt en kunt verwoorden. Jezelf kunnen zijn betekent ook duidelijk kunnen communiceren naar anderen. Dit kan via de ik-boodschap. Met deze oefening kan je deze vaardigheid nog beter leren. En daar heb je heel je leven plezier van. Succes!