noknok monster

"Al heel mijn leven probeer ik erbij te horen."


verdrietig

Op de lagere school voel ik me niet thuis. Eke keer als een nieuw schooljaar begint, denk ik: "nu ben ik groot, nu ben ik cool." Maar dat is dus niet zo. Al heel mijn leven probeer ik erbij te horen. Ik heb geen vrienden, geen echte vrienden althans. 

Iedereen speelt vuile spelletjes en ik word daar gek van. Ik zal blij zijn als ik in het middelbaar zit. Misschien vind ik daar échte vrienden. 

Reacties ―

"Echte vrienden"

Dankjewel om je verhaal te delen, dat is sterk! Echte vrienden vinden is niet simpel. En soms vind je ze niet op je lagere school, dat kan. Doe je een hobby of leer je graag iets nieuws? Dan kan je naar een club of vereniging gaan na school. Daar leer je mensen kennen met dezelfde interesse als jij. Deze oefening, je kennissenkring, kan ook helpen om je minder alleen te voelen:de-kennissenkring. Succes!


"​Na regen komt zonneschijn"

It’s all gonna be okay. Niet gemakkelijk he, je alleen voelen en niemand rond je hebben die je écht begrijpt. Je bent moedig, dat merk ik. Want je durft je verhaal hier te delen! Daarom weet ik dat jij echte friends zal vinden. Ik had vroeger ook geen goede vrienden op school. Ik vond muziek spelen heel leuk, dus ging ik naar de muziekschool om gitaar te leren. Daar ontmoette ik super coole mensen. En dat zijn nu mijn beste vrienden!

Li