noknok monster

fuiven


beschaamd

heey iedereen,
Ik was paar dagen geleden naar een fuif geweest .
Het was echt de max !!!!
oooh echt zo leuke avond. Maar het erge was dat ik eigelijk niet naar de fuif mocht van mijn ouders.Ik ben gewoon ontsnapt uit het huis zal ik maar zeggen .Ik klom uit mijn raam ( mijn slaapkamer is op het gelijkvloers). En reed met de fiets naar de fuif de fuif was niet zo heel ver.Het was dus een heel heftige avond. Maar mijn ouders zijn er achter gekomen . Dat was heel beschamend.
En ik heb heel veel spijt van wat ik heb gedaan.
Dus mensen een tip doe het nooit !!!!
byeee

Reacties ―

"Niet de beste beslissing"

Je hebt je duidelijk goed geamuseerd op de fuif, dat is fijn. Maar je moet onthouden, dat je niet zat hoeft te zijn om je te kunnen amuseren. Dat pintje teveel is nergens voor nodig. Fijn dat je dit ook met anderen wilt delen, je beseft zelf dat dit niet de beste beslissing was. Iedereen kan fouten maken en jij leert van die van jou, dat is knap! Als je nog met vragen zit over fuiven en feestjes, kan je hier wat informatie vinden.

Groetjes,


"Praten met je ouders"

Fijn dat je zo een leuke avond had! Ik weet van mijn zoon dat fuiven heel leuk kunnen zijn. Maar ze zijn nog leuker, als je het niet achter de rug van je ouders hoeft te doen. Hoe leuk de avond ook is, de pret is er snel vanaf als je achteraf spijt hebt. Probeer volgende keer eerst eens met je ouders te praten. Leg hen uit dat je met vrienden kunt gaan en maak samen afspraken over het uur dat je zal thuis zijn. Wie weet laten ze je wel gewoon gaan en dan hoef je je nergens meer zorgen over te maken! Eerlijkheid duurt het langst :). Ook hier kan je er nog wat meer over lezen.

Jan