noknok monster

"Soms zit ik gevangen in mijn hoofd."


krachtig

Reacties ―

"Creatieve geest"

Je klinkt als een enorm creatieve geest, super! Creativiteit is iets dat niet iedereen gegeven is en mag je zeker koesteren. Het is jammer dat je hierdoor het gevoel krijgt soms vast te zitten in je eigen hoofd. Als je gedachten maar niet stoppen, dan kan dat wel eens te veel worden. Er zijn heel veel jongeren die last hebben van ‘piekeren’. Je denkt dan heel veel na over iets en geraakt soms vast in een cirkeltje van gedachten. Dat is iets heel vervelends en het vraagt veel energie. Enkele tips om er meer controle over te krijgen kan je hier vinden.

 Groetjes,


"Luisterend oor"

Wat fijn om te horen dat jij de kracht hebt gevonden om na een moeilijk moment weer verder te gaan! Je klinkt als iemand die niet bij de pakken blijft zitten. Je vertelt dat niemand weet wat je hebt moeten doorstaan. Het is jammer dat je je hier alleen in voelt. Ik ben er zeker van dat je vrienden of familie hebt die graag een luisterend oor zouden bieden. Probeer er eens met iemand over te praten. Je verhaal delen, kan deugd doen. Bovendien kan het ook een manier zijn om wat meer ‘uit je hoofd’ te geraken. Door die vage gedachtestroom in woorden te gieten krijg je er vaak al wat meer vat op.

 Veel succes!


"Tot rust komen"

Dag,

Al die gedachten, het kan soms gewoon vermoeiend zijn! Wanneer je hoofd te vol zit, kan je best eens wat tijd nemen voor jezelf. Tot rust komen en de gedachten even laten voor wat ze zijn. Tips om tijd te maken voor jezelf kan je hier terug vinden. 

Peace,

Li