noknok monster

"Gothic, maar ik ben toch geen monster?!"


verdrietig

Gothic. Ja, zo heet ik! 

Maar het liefst zou ik ook zo zijn... Emo of zo. Of beide. Of een beetje gemengd :p Gemend, ja dat is hoe ik ben. 
Gestoord, compleet getikt, niet normaal, een buitenbeentje gesloten en gitzwart. Altijd zwart, een Metalhead voor altijd! 

Ik merk dat mensen op straat in een kring rondom me heen lopen. Leuk, veel plaats voor mij.
Maar waarom zijn mensen bang van me? Ben ik een monster ofzo? 

Reacties ―

"Music can save you"

Bedankt om jouw verhaal te delen! Jij durft te tonen wie je bent, aan iedereen. Dat is super awesome en moedig. Daar mag je echt fier op zijn. Ook weet jij goed wat je leuk vindt en wat bij jou past. Metalmuziek is helemaal jouw ding. Ken je de oefening de kracht van muziek? Het is mijn favoriet op de site. Misschien leuk om eens te proberen wanneer je een mindere dag hebt!

Li

"Buitenbeentje "

Gothic, emo, metalhead, zwarte kleren, … jouw uiterlijk ziet er heel anders uit dan dat van de meeste jongeren. En dat is helemaal oké. Anders zijn kan leuk zijn, je doet lekker je zin! En toch voel je je soms ook een buitenbeentje. Het voelt wat dubbel, anderen op afstand houden of anderen dichtbij laten komen. Een middenweg kan! Je hoeft niet altijd de sterke, zwarte metalhead te zijn. Je mag tonen dat je er ook graag eens bij hoort! Probeer eens te communiceren naar iemand die je vertrouwt, je kan deze oefening gebruiken als hulp! Veel succes, keep rocking!