noknok monster

iedereen haat me


verdrietig

Hey

ik heb het gevoel dat iedereen tegen me is en iedereen me haat... Onlangs leerde ik iemand nieuws kennen en ik ben bang dat die persoon me zal latzn stikken als hij me beter leert kennen.. ik wil namelijl niet nog eens gekwetst worden 😕

Reacties ―

"Zelfvertrouwen opbouwen"

Hi Bibbie,

Wat een naar gevoel dat je hier beschrijft. Je durft jezelf niet helemaal zijn, omdat je in het verleden gekwetst bent. Je een beetje openstellen bij iemand waarmee je een klik voelt is het wel waard. Dan heb je meer kans om iets moois op te kunnen bouwen.

Je bent helemaal geweldig zoals je bent, zonde om het niet te laten zien! Ik denk dat je veel kunt hebben aan deze tip. Probeer bijvoorbeeld de oefening van De 3 beste prestaties eens. Door je elke dag te focussen op je successen, richt je je aandacht langzaam aan meer op je positieve kanten. Je zelfvertrouwen volgt dan vanzelf!

Verder kan het helpen om je hart eens te luchten over die situatie waarin je zo gekwetst werd. Heb je iemand in je omgeving waar je je op je gemak bij voelt en bij wie je dit kwijt kunt?

Veel liefs,