Ik voel de taboe van een fetish


beschaamd

Hallo iedereen,

Ik ben een jongen, en ik ben net 18 jaar oud geworden. En ik wil jullie heel graag vertellen over een fetish dat ik heb sinds mijn kindertijd.

Het is pas sinds enkele weken dat ik hier durf over praten met de kindertelefoon, maar nog niet in het openbaar...

Kijk, ik heb een speciale voorliefde voor het hoofdhaar van andere jongens. Meer specifiek de kruin, waar het haar een cirkelvormige structuur aanneemt. Ik weet niet hoe dit komt, maar ik hou ervan, raak er opgewonden door, raak ik er door ontroerd, kortom ik vind het heel erg mooi. En dit al sinds ik kind was.

Mijn eerste herinnering is terug te dateren tot groep 4, waar ik in de klas het haar van andere jongens bestudeerde in de les. Ik heb namelijk droge krullen en was zó jaloers op de andere jongens dat ze wel mooi haar hadden. Toen viel die plaats op (al wist ik niet hoe dat noemde)., Ik begon er veel belang aan te hechten dat ik het kon zien. Sindsdien heb ik altijd de drang om er eens aan te komen bij een jongen. Ik heb het wel nog nooit mogen doen, en daar word ik erg triest van. Soms heb ik tijdens het ravotten al eens perrongeluk geroken aan het haar en ook dat maakte me opgewonden. Die pure geur van haar. Veel mensen vinden dit niet lekker ruiken, maar ik vind dat heel erg fijn ruiken. Maar aangezien ik weinig tot geen vrienden had, kon dit amper.

Het gaat echt om het beleven van dat haar met mijn zintuigen. Maar toch voornamelijk bekijken van dichtbij en ruiken. Het andere is misschien echt vreemd.

Wat ik ook leuk vind is als een jongen mij draagt en ik dan naar die plaats kan kijken en ook ruiken... Ik weet nog 1x dat we in het zwembad waren met de jongens van de klas in de lagere school. En ze waren aan het ravotten... Ze deden hanengevecht, ze zaten op elkaars schouders n op elkaars rug. Ik mocht niet meedoen. Dat deed me ook weer veel pijn. Die anderen konden aan het haar zitten van een jongen en ik niet. :'(

Heb al veel pijnlijke momenten gehad. En ook veel verdriet dat ik het nooit kon doen zonder schaamte (ik heb het enkele keren al gedaan, maar dat was nogal stom) Zo zei ik in groep 7 dat een jongen van mijn klas eens bij mij mocht komen en dat ik zijn hoofd zou masseren. Dat is echt de enige keer dat mijn fetish ietwat ingewilligd werd, maar er waren mensen bij en het was schaamtelijk. Maar oke, sindsdien eigenlijk nooit meer ingewilligd...

Pff... ben ik nu raar? Of zijn er nog mensen met dergelijke fetish? Want ik vind nergens een plaats om erover te praten... "Het grote fetishforum" (Engelstalig), is afgesloten.

Want ik twijfel enorm over mijn geaardheid..., ik voel me niet homosexueel. Want ik voel me tot niets anders aangetrokken tot het mannelijke lichaam. Enkel het mannelijke haar.

En ja ik heb helemaal niets tegen homo's, maar ik zou het nogal jammer vinden dat ik een relatie zou moeten aangaan met een andere jongen, gewoon voor enkel de voorliefde voor het haar van een jongen. Want geen jongen wil erover praten, ik heb al eens subtiel gepolst, maar ze vinden het vies en vuil... Pff :'( En ja, ik wil ook graag een vriendin en kinderen... maar deze fetish en de schaamte erover belemmeren mij wel in de zoektocht naar een vriendin. Mijn fetish zou zich na meer dan 11 jaar eens graag bevredigen, zonder schaamte en iemand erbij :'(

Maarja, wie wil er dit nu toestaan uit mijn omgeving?? En hoe praat ik erover met andere jongens zonder ze me raar vinden?

Ik heb amper échte mannelijke vrienden (vonden me altijd raar)... ik wil het zo graag eens doen maar hoe en met wie. Ik zit met zoveel vragen en zou er wel uren over kunnen praten... :'(

Alvast bedankt om dit te willen lezen,

met vriendelijke groeten,

Reacties ―

"Niet de enige"

Merci om jouw verhaal te delen met ons! Geen gemakkelijke stap! Ik bewonder jouw moed om erover te praten. En te zoeken naar manieren om met jouw ervaringen en gevoelens om te gaan. Chapeau! Je bent niet de enige met een fetish. Neem eens een kijkje op dit forum . Je kan meer gericht over je fetish praten op ‘het keldertje’ (KEL) via die website."Stappen zetten"

Fantastisch om te horen dat je er sinds enkele weken over durft te praten met iemand van de kinder- en jongerentelefoon / Awel. Door hier je verhaal te delen ben je ook een inspiratie voor anderen! Dat zijn grote stappen. En daarom ben ik ervan overtuigd dat jij een manier zal vinden om jouw fetish op een fijne manier te beleven. Keep searching, don’t give up!


"Samen sterk"

Soms kunnen we iets niet alleen oplossen. Anoniem praten kan helpen, zeker als het de eerste keer is dat je erover praat. Wanneer je voelt dat je toch nood hebt aan iemand die jou kan begeleiden doorheen dit zoekproces, kan je gerust eens binnenspringen bij een psycholoog of andere hulpverlener. Op deze website kan je een psycholoog vinden in jouw buurt. Je kan ook steeds langsgaan bij het dichtstbijzijnde JAC (Jongerenadviescentrum).