noknok monster

Onzeker


verdrietig

Ik voel me al een tijdje heel erg onzeker. Ik heb zo het gevoel dat ik niet meer bij mijn vrienden thuishoor en dat ze mij eigenlijk niet meer zo leuk vinden. Op een dag ging ik met allemaal vriendinnen ergens naartoe, maar degene die het organiseerde had gezegd dat het niet meer doorging. Ik vond dat heel erg jammer want ik had er wel echt zin in. Die zelfde dag werd ik door hen gebeld en ze zeiden dat er niet genoeg plaats was dus dat ze me daarom hadden gezegd dat het was afgelast. Ik voel me steeds onzekerder, er zijn een paar vriendinnen die me echt steunen maar ik voel me nog altijd niet zo goed in mijn vel...

Reacties ―

"Blijf jezelf"

Jouw verhaal hier delen is super, thanks! We voelen ons allemaal weleens onzeker. Wanneer we het gevoel hebben dat anderen ons niet leuk vinden, komt dat hard aan. Je kan niet veranderen wat anderen doen. Je kan wel focussen op jezelf! Wees je eigen beste vriend, geniet van je eigen gezelschap. Wanneer je jezelf graag ziet, straal je dat ook uit naar anderen. Je kan aan je zelfvertrouwen werken met deze oefening. Keep on smiling, keep being you!


"Vriendschap is..."

Hey daar, leuk dat je er bent! Sommige vriendinnen van mij zijn soms ook niet lief tegen me. Ik vraag me dan af, is dit nu vriendschap? Laat je niet ontmoedigen, vrienden komen en gaan. Als jij nu vriendinnen hebt die jou steunen, dan is dat goud waard! Maak met hen plezier, geef hen complimentjes en toon dat je hen waardeert. Het gaat niet om wie het coolste of populairste is. Het gaat om hoe zij jou doen voelen. Liefs!