noknok monster

slaapfeestje


zenuwachtig

hey! ik weet dat dit een beetje dom is om te zeggen maar ik geef binnenkort een slaapfeestje en ik weet eigenlijk niet zo goed wat ik allemaal moet doen als activiteiten ik wil dat het echt super word maar ik weet niet hoe! ik ben bang dat het een stom feestje word... hebben jullie tips?

Reacties ―

"Leukste slaapfeestje"

Hey!

Zo cool dat je een slaapfeestje organiseert! Het is zeker niet dom dat je niet meteen weet wat doen. Iedereen wilt graag dat zijn slaapfeestje leuk is. Je kan misschiens eens proberen te bedenken wat de mensen die je uitnodigt graag doen. Hebben ze bepaalde hobby’s of interesses waar je van weet? Dan kan je daarmee aan de slag. Als je dat niet weet, zijn er altijd activiteiten die iedereen leuk vindt! Op mijn slaapfeestjes doe ik vaak één van deze dingen: samen koken, een film zien, karaoke zingen, griezel verhalen vertellen, gezelschapspelletjes spelen, kussengevecht. Dan is er altijd wel iets bij dat ze fijn vinden!

Veel plezier!


"Creatief"

Een slaapfeestje, zo leuk! Waarom probeer je niet eens iets creatief te doen? Samen iets maken of bouwen, samen een liedje maken, een verhaal bedenken, foto’s maken,... Als je samen iets creeërt, zal iedereen zich ongetwijfeld amuseren! Je kan op het internet wat opzoeken onder ‘DIY’ (do it yourself) en je komt ongetwijfeld op creatieve ideetjes!

Succes!


"Liefde gaat door de maag"

Ik zeg altijd: Liefde gaat door de maag. Als je wat lekkere hapjes en drankjes voorziet, is iedereen al meteen tevreden! Je kan zelf iets maken of vragen wat je vrienden lekker vinden. Ik ben er zeker van dat je slaapfeestje dan een succes wordt.

Liefs,


"Genieten maar"

Wauw, tof dat je initiatief neemt om een slaapfeestje te houden, die vrienden van jou hebben geluk! Ik begrijp dat je het wat spannend vindt omdat je ze een super avond wilt bezorgen. Iedereen die komt zorgt natuurlijk ook mee voor de sfeer en gezelligheid. Dat is niet alleen jouw taak!

Probeer je eens voor te stellen hoe je ideale slaapfeestje eruitziet: gezellig bijkletsen, lachende vriendinnen, lekkere hapjes eten,… Dat leuke beeld kan je regelmatig terug oproepen om je zenuwen te bestrijden.

Vergeet niet te genieten he 😊!