noknok monster

"Ik verveel me in het weekend. Ik wil uitgaan!"


boos

Ik ben 14 jaar en ik heb de behoefte om uit te gaan.

Ik mag dat ook van mijn ouders, maar mijn vriendinnen zijn qua gedrag nog vrij jong voor hun leeftijd. Ook hebben ze geen tijd en mogen ze niet uitgaan, maar ik verveel me écht in het weekend. Ik zit letterlijk te wachten tot het weekend voorbij is... 

Mijn broer (20) komt altijd laat thuis en hij leeft zijn leven. Maar ik wil dat ook! Maar ik wil ook niet met allemaal onbekende twintigers gaan feesten. En zelfs al zou ik meegaan, niemand zou in mijn buurt mogen komen van mijn broer. 

Ik verveel me echt zo hard in het weekend! Ik heb echt niemand om mee uit te gaan. 

En dan nog, als ik zou gaan: waar vind je die feesten en fuiven? Als ik het opzoek, dan mag ik nergens binnen omdat ik nog maar 14 ben... 

Reacties ―

"Leuke feestjes in het vooruitzicht"

Wat stom dat je je zo verveelt in de weekends. Niet leuk als je iets super graag wilt doen maar niemand vindt om het samen mee te doen. Veel jongeren beginnen inderdaad pas rond hun 16de uit te gaan, je tijd komt dus nog zeker, no worries 😊!


"Dansmoves oefenen"

Hi!

Misschien kunnen jullie in de weekends wel andere toffe dingen samen doen? Een gezellige filmavond, karaoke wedstrijd of dance battle? Dan zijn jullie dansmoves alvast geoefend tegen dat je vriendinnen mee uit mogen gaan.

CU!


"Eigen fuif?"

Hoi hoi,

Ik mag van mijn ouders ook nog niet uitgaan, buh. Ik kijk alvast super uit naar de moment dat het wel mag. Voor mijn verjaardag mocht ik thuis wel een pyamafuif geven, dat was zo cool! Gezellig met allemaal vrienden, muziek die ik goed vond en een vette discobol!

Ga ervoor zou ik zeggen 😊!