noknok monster

uitgaan


boos

Ik ben 14 jaar en ik heb de behoefte om uit te gaan en ik mag dat ook van mijn ouders maar mijn vriendinnen zijn eigenlijk qua gedrag nog vrij jong voor hun leeftijd... en als ze dat niet zijn dan hebben ze geen tijd en mogen ze ook nog niet uitgaan. maar ik verveel me echt in het weekend ik zit letterlijk te wachten tot het weekend voorbij is en mijn broer(20) komt altijd laat thuis en leeft zijn leven maar ik wil dat ook en ik wil niet met allemaal onbekende 20ers gaan feesten en zelf dan zou er niemand bij mij in de buurt mogen komen van mijn broer en ik verveel mij zo hard in het weekend heb echt niemand om mee uit te gaan en ook al had ik iemand gevonden dan weet ik niet waar mensen al die fuiven/feesten vinden (hoe komen ze te weten waar en wanneer er een fuif is) ik heb het al opgezocht op internet maar daar vind ik het niet en ik ben nog maar 14 dus ik mag bijna nergens binnen

Reacties ―

"Leuke feestjes in het vooruitzicht"

Wat stom dat je je zo verveelt in de weekends. Niet leuk als je iets super graag wilt doen maar niemand vindt om het samen mee te doen. Veel jongeren beginnen inderdaad pas rond hun 16de uit te gaan, je tijd komt dus nog zeker, no worries 😊!


"Dansmoves oefenen"

Hi!

Misschien kunnen jullie in de weekends wel andere toffe dingen samen doen? Een gezellige filmavond, karaoke wedstrijd of dance battle? Dan zijn jullie dansmoves alvast geoefend tegen dat je vriendinnen mee uit mogen gaan.

CU!


"Eigen fuif?"

Hoi hoi,

Ik mag van mijn ouders ook nog niet uitgaan, buh. Ik kijk alvast super uit naar de moment dat het wel mag. Voor mijn verjaardag mocht ik thuis wel een pyamafuif geven, dat was zo cool! Gezellig met allemaal vrienden, muziek die ik goed vond en een vette discobol!

Ga ervoor zou ik zeggen 😊!