noknok monster

verdriet


verdrietig

Soms heb ik hetb gevoel dat ik altijd dat ik altijd het probleem ben thuis alsof ik hier altijd problemen veroorzaakt maar dat is niet zo het is gwn het begrijpen dat mis gaat

Reacties ―

"Het gaat soms mis, en dat is oké"

Hey! Merci voor je verhaal. Wat rot voor je dat je je zo voelt. Wanneer dingen mislopen, hebben veel mensen de reflex om te denken dat het hun fout is. Maar dat is natuurlijk niet zo. Want soms gaan dingen gewoon mis, zijn er problemen, worden anderen boos. Maar dat zegt helemaal niets over jou. Jij doet ook alleen maar je best. Op momenten dat alles mis lijkt te gaan kan mediteren helpen . Het helpt om dingen los te laten en van op een afstand te bekijken. Check ook de app Headspace eens, zij hebben ook leuke filmpjes!


"Praten lucht op"

Dankjewel voor je reactie! Je mag gerust tegen je ouders vertellen hoe je je voelt, dat kan opluchten. Want zo weten zij ook dat je ergens mee zit, en kunnen dingen misschien anders. Vind je dat moeilijk? Dat is heel normaal. Je kan leren om moeilijke dingen te verwoorden met de oefening de ik-boodschap. Succes!

Jan