noknok monster

verliefd


bang

er is een jongen en ik hou van hem maar zie mij niet staan en ik weet niet wat ik moet doen

Reacties ―

"Vertrouwen in jezelf"

Het is niet gemakkelijk om gevoelens voor iemand te hebben als deze niet wederzijds lijken te zijn. Het kan zijn dat je hier wat onzeker van wordt en hem niet meer durft te vertellen hoe je je voelt. Dat is heel vervelend want dan blijf je er mee zitten. Probeer genoeg vertrouwen te hebben in jezelf. Je bent een geweldig persoon en als je daar zelf genoeg in gelooft, zal die jongen dat ook wel inzien. Wat tips om je zelfvertrouwen op te krikken vind je hier.

Hierna kan je proberen om wat meer contact met hem te zoeken, zodat je elkaar wat beter leert kennen. Probeer eens een gesprek met hem aan te knopen over iets alledaags. Spreek hem aan over school, een outfit, zijn hobby’s,… Als jullie wat langer contact hebben en het voelt goed, kan je over je gevoelens vertellen. Spannend, want dat vraagt natuurlijk durf! Misschien kunnen deze tips om de eerste stap te zetten je wel helpen. Vertrouw in jezelf, verzamel al je moed en wees je leuke zelf.

Veel succes!


"Praten met een vriendin"

Jongens zijn soms anders in die dingen dan meisjes. Een meisje zal je misschien wel beter begrijpen. Je kan er eens proberen over praten met een goede vriendin? Je hart luchten kan deugd doen en wie weet kom je samen wel op ideetjes. Je bent zeker niet de enige die zoiets meemaakt!