noknok monster

Verliefd op twee jongens die de beste zijn van heel de wereld


verliefd

hey iedereen, Ik ben zonet naar een andere school gegaan . Ik kwam op de school en werd meteen verliefd op een jongen . Ik ben smoorverliefd op hem . oooooohhh love him so much <3 En zijn ogen oooh zo mooi groen als de zee ofsoww Maar ik ben ook op een andere jongen verliefd . Hij is eerder stoer maar echt wel knap. Ik kan dus niet kiezen .Kunnen jullie mij helpen? want ik hou van hun alle twee zo hard Ik val echt gewoon flauw als ik hun zie de ene jongen heeft het al aangevraagd en ik heb met hem verkering maar eigelijk ben ik ook op die andere jongen. Dus ik weet echt niet hoe het nu verder moet. De ene jongen heeft bruin haar en bruine ogen en de andere jongen heeft blond achtig haar en groene ogen. Alle twee heel knap dus . Ik kan er maar over doorpratenn oooohhh...........<3 <3 <3 <3
Ze zijn echt het beste dat me ooit is overkomen daaaag

Reacties ―

"Zo verliefd"

Hey,

Ik word helemaal blij van jouw berichtje! Je bent duidelijk tot over je oren verliefd, dat is leuk om te lezen! Wat een luxe, twee knappe jongens om tussen te kiezen. Natuurlijk kan je niet met twee jongens tegelijk verkeren, dus zal je een keuze moeten maken. Sta eens stil bij wie jij je het beste voelt. Breng wat tijd door met beide jongens en beslis dan voor jezelf bij wie je het liefste bent. Hier vind je in ieder geval nog wat extra tips over keuzes maken, want in welke situatie je je ook bevindt, kiezen is nooit gemakkelijk.

 Succes ermee 


"Love is in the air"

Love is in the air! Dankje om je blije boodschap hier te delen, brengt een lach op mijn gezicht. Je kan erover blijven doorpaten, zéker doen! En verder vooral genieten van het gelukkige gevoel.