noknok monster

Was verliefd


bang

Kwni ofk was of ben op iemand ma als ik ga me die dan word ik uitgescholdde als hoer en dan gaat wss ne goeie vriendin boos worde omda ze da raar vind da ik op die ben, de jonge zelf is ook op mij.. Hebbe jullie tips?

Reacties ―

"Enjoy it "

Als jij verliefd bent en die gevoelens zijn wederzijds, dan is het zonde om hier niets mee te doen. Weet je waarom anderen hier niet achter staan? Denk eens na over de redenen die anderen hebben om het jou af te raden. Gaat het over dingen die jij ook belangrijk vindt? Zo niet, dan kan je best gewoon eens praten met je vriendin. Leg haar uit waarom jij die jongen wél heel leuk vindt. Daarna mag je gerust genieten van de verliefdheid en hoef je je niets aan te trekken van wat anderen erover zeggen!

 Groetjes,


"Zeker van je stuk"

Het is nooit leuk om kritiek te krijgen van anderen. Probeer er wel voor jezelf op een goede manier mee om te gaan. Gooi de bezorgdheid van je vriendin niet gewoon overboord, luister naar wat ze je wilt vertellen. Maar onthoud dat jij uiteindelijk het best weet wat goed is voor je en wat je gelukkig maakt. Als je zelf zeker bent van je stuk en van je keuze, dan mag je er best voor gaan! En wat anderen daarop te zeggen hebben, doet er eigenlijk niet toe. Als je het moeilijk vindt om erover te praten of de kritiek van anderen je zwaar valt, kan je hier wat tips vinden.