noknok monster

Zelfmoord


verdrietig

Hey
Kan iemand mij helpen ?
Ik zie het leven echt niet meer zitten.Ik wil het normaal niet met iemand delen maar zal het toch doen voor mijn besteil

.Er is zo veel gebeurt een er gebeurt met de dag maar meer.Ik heb er ook nog eens een ondraagelijk gevoel bij die echt al mijn moed en hoop afpakt.Het is nog niet het eergste in,ik snijd mezelf een veel mensen die het weten vanwege L.O nu heel mijn klas het weet,leerkrachten en mijn omgeving ben ik er helemaal klaar mee.
Ze hebben het snijden van me afgepakt het was nog de enigste reden dat ik nog in leven bleef maar dat begrijpen ze niet.Wat kan ik nog doen?
Niemand gaat erg vinden ze zijn alleen bamg voor dat ze de schuld gaan krijgen hebbem ze zelf gezegs.

groetje

Reacties ―

"Steun zoeken, erover praten"

Hey daar,

Wat rot dat je je zo ondraaglijk slecht voelt. Het klinkt alsof het je allemaal teveel wordt. En als je je zo voelt, lijkt elk ding dat erbij komt eens zo zwaar te wegen. Zoiets hoef je niet alleen te dragen. Ook al lijkt het alsof je helemaal vastzit en je alles al geprobeerd hebt, toch kan je je weer beter voelen. De beste manier is om er met iemand over te praten.

Dat is niet gemakkelijk als het over zo’n moeilijke dingen gaat. Maar je zult zien dat het helpt. Wist je dat er heel wat vrijwilligers klaarstaan met een luisterend oor? Je kunt volledig anoniem mailen/bellen/chatten met bijvoorbeeld de zelfmoordlijn.

Lieve schat, zoek hulp, zorg goed voor jezelf, je komt er wel!

Veel liefs,


"Jezelf pijn doen"

Hallo,

Ik vind het zo erg dat je je zo slecht in je vel voelt! Knap dat je de moed bijeen schraapt om het hier te posten.

Als je je zo slecht voelt, kan het zijn dat je even helemaal niet weet wat te doen. Jezelf snijden kan dan het ondraaglijk gevoel even verlichten. Het is een manier geworden om de rest even minder te voelen. Ik kan me helemaal inbeelden dat het beangstigend is als ze dat van je ‘afpakken’.

Maar ergens diep vanbinnen weet je waarschijnlijk dat het niet echt goed voor je is. Misschien vind je wel een betere manier om te ontstressen, waar je je achteraf ook goed over voelt? Eens goed gaan lopen, kei hard dansen, naar je favoriete playlist luisteren of met een vriendin bellen bijvoorbeeld. Hier lees je er meer over.

Groetjes,


"Slecht gevoel"

Hey,

Als je je zo slecht voelt lijkt het soms alsof er geen uitweg is of mensen je niet zouden missen. Maar dat hoort bij dat slecht gevoel, alles lijkt daardoor zwart, je kunt de pijn moeilijk verdragen. Maar toch is het iets rooskleuriger: er is altijd een andere oplossing. En natuurlijk zouden heel veel mensen je keihard missen.

Dus: praat erover, dat helpt! Met iemand die je vertrouwt, of een anonieme hulplijn zoals Awel of de zelfmoordlijn.

Groetjes,