monster

Ik ben verliefd

Seks en relaties

De wereld staat op zijn kop! Je bent verliefd. Als je hem of haar ziet, weet je niet meer wat te zeggen. Je begint te blozen. Je denkt de hele dag aan hem of haar. De wereld kleurt roze. Je voelt je zalig. Er spookt de hele tijd één vraag door je hoofd: vindt hij of zij jou ook leuk?

Terug

Reacties ―

"Ga af op tekens"

Lacht die persoon altijd met jouw grapjes? Raakt die je soms aan? Geeft hij of zij je complimentjes? Is hij of zij soms zenuwachtig in jouw buurt? Dan is er veel kans dat die ook iets voelt voor jou!


"Zoek contact!"

Je wilt heel graag weten of hij of zij jou ook leuk vindt. Probeer een gesprek te starten. Dat mag ook met een smoes. Vraag of je een boek mag lenen of loop ‘toevallig’ samen naar de automaat!

Jan

"Zoek een andere weg"

Ik was vorig jaar verliefd op een meisje uit mijn klas. Maar ik durfde haar niet aan te spreken. Mijn vrienden vonden dat ik haar dan maar een leuk sms’je, een mailtje moest sturen of een briefje in haar boekentas moest steken. Het werkte. De stap was minder groot. Ik vertelde wel niet meteen dat ik verliefd was op haar. Ben je gek? Ze zou het berichtje helemaal anders kunnen begrijpen dan wat ik bedoelde.


"Praat over je gevoel"

Toen ik verliefd was, vond ik het leuk om te praten over mijn verliefdheid. Ik praatte wel enkel met iemand die ik helemaal vertrouwde, zoals mijn beste vriendin. Sommige mensen vinden het niet nodig om veel over zichzelf te vertellen. Hou je het liever nog even geheim? Droom je liever nog even weg? Dat is ook prima.


"Jij bent wie je bent!"

Ik ben verliefd op iemand die mijn vrienden niet zo leuk vinden. De ene vindt hem te dun. De andere vindt hem niet grappig genoeg. Ik laat me niet doen! Ik ben nu eenmaal verliefd en ik blijf wie ik ben.