Welkom op NokNok. Deze website werd voor de Coronacrisis ontwikkeld. De oefeningen en tips die je hier vindt zijn zeker ook nu interessant en bruikbaar. Let er wel op dat je hierbij steeds rekening houdt met de meest recente maatregelen.

#GEZONDINUWKOT


Hieronder verzamelen we alle #gezondinuwkot ideeën.

Challenge 12 

Laat iets van je horen! Heb je een buur die nu even alleen thuis zit, zijn je grootouders tijdelijk afgesloten van bezoek? Stuur hen vandaag een leuke brief, een foto via Whats'App of ga zwaaien (als het op wandelafstand is).

Huidige uitdaging Eerdere uitdagingen

Inzendingen


En appel
Trampoline springen in de tuin
Ik heb een gigantische witte muur op kot. Het was heel lang geleden dat k nog getekend had maar besloot om die witte muur lekker te decoreren. tekeningen, inspiratie, dingen die ik mooi en leuk vind. Het is een leuke bezigheid, een aanrader als je er plaats voor hebt!
naar foto's kijken van als ik klein was
Ga even een hobby doen die je nog nooit gedaan hebt of nooit durfde. Ga eens uit je dak!
super openingszin 🤣
Stranger things seizoen 1 aflevering 8: Mike verteld Eleven dat na het vangen van het monster El bij hem kan gaan omdat ze niet weten wie haar ouders zijn. El vraagt daarop of dat ze dan broer en zus worden. Mike antwooord daarop dat dan niet gaat want hij kan niet met zijn zus naar het sneeuwbal gaan, door dat te zeggen vraagt hij haar ook mee uit. Een paar uur later verdwijnt El om daarna pas een jaar later terug te keren.
Ik dans superhard met mijn vrienden op een FB-live!
Ik ga wandelen met mijn hond!