Uitdagingen


Nu we met z'n allen thuis zitten, willen we gezond blijven én ons vooral niet vervelen. Elke dag dagen Gezond Leven en NokNok jullie uit met een #gezondinuwkot challenge. Hieronder zal je alle inzendingen terugvinden. Als je deelneemt deel je je inspiratie met anderen, maar je kan ook altijd kiezen om een bericht privé te posten. Succes!

Doe mee! Eerdere uitdagingen

31 / 100

#GEZONDINUWKOT


Hieronder verzamelen we alle #gezondinuwkot ideeën.

Vorige week gingen we van start met WC rol fitness en aten we vitamientjes. Deze week maakten we al virtueel contact, deden we een Netflix-workout, gingen we helemaal uit de bol en namen onze planten onder handen. 

Challenge 7 In welke serie of film zag je een leuk voorbeeld van hoe je iemand op date kan vragen? Beschrijf de scène of stuur een filmpje door met timestamps, en vertel waarom je dit een leuke manier vindt. Echte creatievelingen mogen de scène zelfs naspelen.

Meer info over privacy op NokNok vind je hier.

Inzendingen


En appel
Trampoline springen in de tuin
Ik heb een gigantische witte muur op kot. Het was heel lang geleden dat k nog getekend had maar besloot om die witte muur lekker te decoreren. tekeningen, inspiratie, dingen die ik mooi en leuk vind. Het is een leuke bezigheid, een aanrader als je er plaats voor hebt!
naar foto's kijken van als ik klein was
Ga even een hobby doen die je nog nooit gedaan hebt of nooit durfde. Ga eens uit je dak!
super openingszin 🤣
Stranger things seizoen 1 aflevering 8: Mike verteld Eleven dat na het vangen van het monster El bij hem kan gaan omdat ze niet weten wie haar ouders zijn. El vraagt daarop of dat ze dan broer en zus worden. Mike antwooord daarop dat dan niet gaat want hij kan niet met zijn zus naar het sneeuwbal gaan, door dat te zeggen vraagt hij haar ook mee uit. Een paar uur later verdwijnt El om daarna pas een jaar later terug te keren.