Vriendschap, wat betekent dat voor jou?


Goede vrienden maken het leven leuker. Samen kunnen lachen, uuuren naar elkaar luisteren, herinneringen maken … Niets zo fijn. Maar soms maak je je misschien zorgen over vriendschap(pen). Als je ruzie hebt gemaakt bijvoorbeeld. Of als je vriend(in) jou niet begrijpt. En soms zeggen of doen vrienden dingen die je niet van hen verwacht. Het is belangrijk om stil te staan bij wat vriendschap voor jou betekent en te weten wie je echte, goede vrienden zijn.

Dus vertel: vriendschap, wat is dat precies voor jou?

Eerdere uitdagingen

Inzendingen


vriendschap is wat je leven goed maakt of helemaal kut maakt
Elkaar kunnen vertrouwen, ook als het even moeilijk gaat.
Vriendschap zijn vrienden die elkaar echt vertrouwen en die altijd klaar staan voor elkaar. Ze luisteren en begrijpen elkaar. Ze steunen elkaar in goede en slechte tijden.
Als je ze kunt vertrouwen en er bij kunt als je het moeilijk hebt. Als ze luisteren naar jou en u begrijpen. Anders zijn ze geen goede vrienden Je moet je er bij goed voelen
Weten dat die persoon er altijd zal zijn wanneer nodig. Samen kunnen lachen, leuke dingen doen. Echt jezelf kunnen zijn bij elkaar.
Vriendschap is voor mij dat de mensen waarmee je ook echt heel goed bevriend zijn voor je opkomen, dat ze je helpen met j problemen en dat je ze kunt vertrouwen.
Mensen waarop je kan rekenen ,die je steunen. Je voelt je dan minder alleen. Mensen die je kunt vertrouwen. Vriendschap is iets wat iedereen nodig heeft alleen zijn sommigen mensen toch nog alleen en dat zou niet mogen. Je kan er mee afspreken je wordt uitgenodigd op verjaardag feestjes en hebt dus veel plezier. Mensen zonder vrienden proberen zo veel mogelijk te doen om dat weg te stoppen en daar houden ze dan een Burn-out aan over. Dus vrienden zijn mensen die je steunen waar je plezier mee kunt maken en die der op elk moment zijn voor jou
Een vriend is iemand naar wie je durft bellen of naar wie je durft heengaan wanneer het niet zo goed gaat. Aan hem of haar durf je te vertellen wat er aan de hand is, en je kan vertrouwen op hun discretie. Je staat open voor steun en tips van hen.
Toen ik het onderwerp zag, moest ik direct denken aan mijn twee vrienden. Ik ken ze bijna 4 jaar, maar was niet altijd net zo close met hen. Maar dus, wanneer ik “vriendschap“ hoor, denk ik aan hen. Ik kan meestal alles wel met ze delen. Ik steun hen en zij steunen mij. We hebben veel dezelfde interesses, maar ook dingen die wij niet allemaal even leuk vinden. Ik accepteer dat. Wanneer ik denk dat ze ergens fout zitten, wijs ik hen erop aan. Ik hou van hen met heel mijn hart. Soms kunnen sommige dingen die ze zeggen mij erg raken, maar dat is wel te vergeven. Ik zie geen toxic people in hen, dus blijf ik met ze bevriend. Ook is het wel grappig wanneer ik met hen team tijdens toetsen.(':
Vriendschap is goeie vrienden waar je het beste mee kan omgaan geen fake vrienden ma vrienden vanwaar je denkt oh daar wil ik mee weg gaan enzo .en vooral wete wie je echte vrienden zijn.
Vriendschap is goeie vrienden waar je het beste mee kan omgaan geen fake vrienden ma vrienden vanwaar je denkt oh daar wil ik mee weg gaan enzo .en vooral wete wie je echte vrienden zijn.
De zekerheid dat je op elkaar kan rekenen op alle mogelijke momenten. Dat je voor elkaar klaarstaat en dat je naast lachen ook samen over serieuze dingen kan praten. Je begrijpt elkaar en wilt het beste voor elkaar. Je steunt elkaar in alles wat jullie doen.
een persoon waarbij je jezelf kan zijn. iemand die je 100% vertrouwt. waarmee je kan lachen. ruzies maken maar het toch wel goed maken. elkaar cadeautjes geven en samen activiteiten doen. knuffels geven als je hem/haar tegenkomt. dat noem ik vriendschap! :)
Er zijn voor elkaar, voor elkaar door het vuur gaan. Als je ruzie hebt niet gaan roddelen maar het lekker oplossen ❤️ Eerlijk zijn naar mekaar toe en opkomen voor elkaar
alles
Elkaar onvoorwaardelijk steunen, zelfs al ben je het niet eens met je vriend(in), of vind je zijn/haar reactie overdreven. Samen kunnen lachen, maar ook even serieus kunnen zijn als het wat minder gaat.
alles tegen elkaar kunnen zeggen. als je elkaar een geheim vertelt blijft het tussen ons. elkaars fouten accepteren. en vooral vertrouwen in elkaar hebben!🤞❤
Lol Hebben
VERTROUWEN!
Iemand of meerdere personen waarop je kan vertrouwen en zij op jouw kunnen vertrouwen en jij kan alles tegen hun vertellen en zij alles tegen jouw
"Vrienden moeten er altijd zijn voor elkaar, zo herken je een ware vriend,, Ik .
Vertrouwd en liefde voor mij betekent vriendschap veel voor mij dat is lachen met mij vrienden plezier maken met men vrienden en veel vertrouwen van u vrienden en u zelf niet vergeten
luister, plezier maken... maar vooral op elkaar kunnen vertrouwen
Niet alleen een bladzijde lezen, maar het hele boek
Dat ze er voor je zijn op goede en slechte momenten. De vriendschap moet langs 2 kanten komen en jet belangrijkste is dat je de persoon kan vertrouwen
Plezier maken
Elkaar vertrouwen
Er zijn voor elkaar :)
Kunnen babbelen over alles