noknok monster

"Val ik op meisjes? Ben ik bi?"


gesteund

Hey, 

Ik heb de laatste tijd het gevoel dat ik meer en meer naar meisjes kijk (ik ben zelf een meisje). Meer zelfs, ik denk dat ik verliefd ben op een meisje, maar ik weet het niet zeker...

Voor mij is die 'verliefdheid' compleet nieuw. Ik weet dus niet echt wat het is. Het is nog nooit eerder gebeurt dat ik zo hard twijfel. 

Op zich is het niet echt dringend om te weten op welk geslacht ik val. Maar ik zou het uit nieuwsgierigheid wel willen weten. Ik zou willen weten wat het inhoudt om lesbisch of biseksueel te zijn. Misschien weet iemand van jullie wat meer over dit onderwerp?

Oh ja, als ik 'bi' zou zijn, zou ik altijd bij mensen terecht kunnen, dus ik voel me wel zekerder daardoor. Maar ja, alle hulp is welkom!!

Alvast bedankt.

Reacties ―

"Ontdekken"

Hoi! Ik bewonder jouw moed om op zoek te gaan en jezelf tijd te geven om te ontdekken wat jouw geaardheid is. Het is niet altijd simpel om met verwarring en nieuwsgierigheid om te gaan. Er zijn tal van mogelijkheden om meer te weten te komen. Je kan beginnen met wat te browsen door deze website. Zij hebben ook een forum waarop je eens kan rondkijken. Ook op NokNok vind je info, kijk hier maar eens.


"Nieuwsgierig"

Wanneer ik nieuwsgierig ben en meer wil weten over iets, duik ik in de Youtube filmpjes. Je vindt er duizenden filmpjes van andere jongeren die in dezelfde situatie zitten. Dit is een mooi filmpje: En dit kanaal is bijvoorbeeld wel cool, je kan er eens op rondkijken. Maar er zijn er natuurlijk nog zoveel andere die je misschien meer aanspreken!

Li