noknok monster

"Gaat mijn zelfvertrouwen ooit terugkomen?"


verdrietig

Hey! 

Ik dacht dat een goede vriendin te vertrouwen was, maar dat liep helemaal mis. Ze vertelde iets door dat ik haar als geheim had verteld. Dus nu hebben we ruzie, maar dat is niet het ergste.... 

Ik had net meer zelfvertrouwen gekregen, maar doordat zij mijn vertrouwen zo geschaad heeft, voel ik me gebruikten ongelukkig. Mijn zelfvertrouwen heeft een enorme deuk gekregen. Ik heb het gevoel dat het niet meer gaat terugkomen

Wat moet ik doen? 

Reacties ―

"Uitpraten?"

Hoi,

Pffft, niet fijn dat je vertrouwen zo geschonden is door je vriendin. Heb je haar al kunnen vertellen hoe jij je bij die situatie voelde? Als het allemaal wat bekoeld is tussen jullie, kan je het er misschien eens met haar over hebben?

Hopelijk kunnen jullie het uitpraten. Voelen er natuurlijk meerdere dingen niet goed aan in jullie vriendschap, is het goed om je grenzen te stellen (kijk ook eens bij onze tip hierover).

Ook met die andere mensen zou ik het proberen uitpraten, je hebt het vast niet zo erg bedoeld als hoe het nu geïnterpreteerd wordt. Dat lucht waarschijnlijk op voor jullie allemaal.

Succes ermee!"Je zelfvertrouwen"

He daar!

Je zelfvertrouwen wordt natuurlijk wat beïnvloed door wat er rond je gebeurt, maar toch heeft vooral hoe jij zelf denkt veel gevolgen voor hoe je je voelt. Super dat je hier de laatste tijd al wat stappen in kon zetten, dat is knap!

Iedereen heeft al eens periodes waarin het wat minder gaat, maar je hoeft heus niet helemaal opnieuw te beginnen! Ik denk dat deze oefening wel iets voor jou kan zijn, probeer het eens een weekje uit, voel je je zelfvertrouwen al terug opborrelen? Het zit er vast nog ;)!

Liefs,