noknok monster

"Ik vind hem mooi, grappig, lief. Maar ben ik wel verliefd?"


zenuwachtig

Hoi. 

In mijn klas is er een jongen die ik héél leuk vind. Omdat ik hem zo leuk vindt en er niet kan stoppen met over denken, heb ik het ook tegen mijn vriendinnen gezegd. 

Ik denk dat zij het hebben doorverteld aan die jongen. Dus... Nu weet hij het! Hij heeft nog niet gereageerd en in de klas doet hij heel normaal tegen me. 

Het probleem is dat ik eigenlijk niet weet of ik écht verliefd ben op hem. Ik vind hem mooi, super grappig en lief, maar ik ben echt niet zeker of ik verliefd ben. 

Help me!

Reacties ―

"Iets lief voor jezelf doen"

Zelfs al in mijn tijd deden jongens soms raar als het over verliefd zijn ging ;) Als hij jou negeert kan dat vanalles betekenen. Vervelend hé? In het leven weet je nooit wat er zal komen. Maar als je je kans waagt, kan er wel eens iets heel moois van komen. Jongens hebben soms wat meer tijd nodig dan meisjes. Wacht rustig af en doe ondertussen iets lief voor jezelf. Maak bijvoorbeeld eens een smoothie. Even lekker genieten en jezelf verwennen met vitamientjes. Klinkt, goed, toch?


"De jongen in de klas"

Wat spannend zeg nu dat hij het weet. Ben je nu verliefd of niet? Het klinkt alsof je hem heel leuk vindt… Op deze pagina kan je wat ‘checks’ overlopen om na te gaan hoe het zit. Je kan ook je durver-schoenen aantrekken en meer tijd met hem doorbrengen. Doe eens zot en spreek eens af buiten school of zo! Dan weet je vast snel hoe het zit met jouw gevoelens én met die van hem. Enjoy! (and relax ;)) )