noknok monster

"Ik wil een nieuwe bff, maar vrienden maken gaat moeilijk."


hoopvol

Ik ben net naar secundair school gegaan en ik ben zeer blij. :) 

Maar vrienden maken, dat gaat moeilijk. Elke keer als ik probeer, word ik zenuwachtig. Gelukkig heb ik wel vriendinnen in mijn klas, maar ik wil ook een bff net zoals vorig jaar in de lagere school. 

Ik had dus vroeger een bff, maar die is verhuist. En sinds zij verhuist is praten wij via chat💬, zoals echte zussen. Echte soulsisters. We mogen foutjes maken, maar we blijven van elkaar houden.

Soms voel ik me alleen, maar ik laat me niet gaan. Ik blijf verder proberen tot dat ik een paar echte vriendinnen heb. Vriendinnen die altijd voor me klaar staan. Niet gewoon zo maar klasgenootjes, maar echte vriendinnen.😜

Oh, en ik heb ook een paar talenten zoals tekenen en schrijven. Door die talenten wil ik tonen dat ik niet alleen ben en dat ik ook vriendinnen heb (alleen moet ik die nog maken ;)). Ik blijf proberen zoals ik altijd zeg: "never give up until you reach the end"!

 

Reacties ―

"It makes you stronger"

Zo positief, dat is inspirerend. Je blijft volhouden ook al is het soms ook moeilijk. Je waardeert jezelf voor wie je bent en kan je eigen talenten benoemen. Een mooie inspiratie voor anderen. Blijf onthouden dat moeilijke dingen er zijn om van te leren, what doesn’t kill you makes you stronger. En als het soms even niet lukt om positief te zijn, is dat natuurlijk ook oké. Zolang je maar weet dat er na regen weer zonneschijn komt!


"Vriendschappen hebben tijd nodig "

Thx voor je story! Fijn om te lezen. Vrienden maken is niet zo gemakkelijk, inderdaad. En echte vriendschappen hebben tijd nodig om te groeien Het komt vast wel vanzelf als je wat langer op deze nieuwe school zit. Je bff van de lagere school was ook eerst iemand die je niet zo goed kende, hé? Geef het tijd en blijf vooral jezelf. Geniet ondertussen ook van je eigen gezelschap! Ontdek de kracht van muziek, maak voor jezelf iets lekkers of leer mediteren. Leer ook je nieuwe vriendinnen wat beter kennen door bijvoorbeeld samen een iets zot te doen.