noknok monster

"Nu weet hij dat ik op hem ben. Help!"


bang

Hej!

Ik ben verliefd op een jongen van mijn klas

Maar ik ben zo dom geweest om het hem dat te zeggen. En nu weet hij dat ik op hem ben. 

Sindsdien heb ik het gevoel dat hij me negeert... 

Reacties ―

"Verliefd zijn"

Verliefd zijn is zo mooi en zo eng tegelijk! Ik ben ook wel eens bang als ik denk dat ik iets beter niet gezegd had. Ik heb gemerkt dat ik me beter in mijn vel voel als ik werk aan mijn zelfvertrouwen. Deze oefening heeft mij echt geholpen. Zeker de moeite waard om eens te proberen! Vergeet niet dat jij uniek bent en er mag zijn, wat de anderen ook doen of zeggen. Herinner jezelf daar elke dag aan. You will be okay!


"Het leven is aan de durvers"

Check, jij bent een durver! Gelukkig zijn is durven zeggen wat je denkt en wat je voelt. Misschien is die jongen ook op jou, misschien niet. Dat is niet gemakkelijk. Want je weet niet wat hij denkt. Belangrijkste is dat jij wel durft te zeggen wat je voelt. En daar mag je heel fier op zijn!

Li

"Iets lief voor jezelf doen"

Zelfs al in mijn tijd deden jongens soms raar als het over verliefd zijn ging ;) Als hij jou negeert kan dat vanalles betekenen. Vervelend hé? In het leven weet je nooit wat er zal komen. Maar als je je kans waagt, kan er wel eens iets heel moois van komen. Jongens hebben soms wat meer tijd nodig dan meisjes. Wacht rustig af en doe ondertussen iets lief voor jezelf. Maak bijvoorbeeld eens een smoothie. Even lekker genieten en jezelf verwennen met vitamientjes. Klinkt, goed, toch?