Nieuwsberichten


Het laatste nieuws over NokNok

donkere gedachten

"Soms voel ik me geplet tussen 2 muren."

Bekijk hier aflevering 2 van 'Donkere gedachten', een campagne waarin 8 jongeren open praten over hoe het écht met hen gaat.

donkere gedachten

"Ik heb echt last met mezelf"

Met Donkere gedachten wil WAT WAT het taboe rond mentaal welzijn doorbreken en jongeren tonen dat ze niet alleen zijn met hun donkere gedachten. 8 jongeren nemen hierin het voortouw en delen in 4 YouTube-afleveringen openhartig hun eigen moeilijke momenten.

Hoe kan je als jongere dealen met eenzaamheid?

Flo Windey zoekt het voor je uit!

"Hoe is't?"

Ken je de Instagram-pagina van Rode Neuzen Dag al? Neen, nog niet? Tijd om hen te volgen!

Want je vindt er de Instagram Live-sessies 'Hoe is't?'. De drie Instagram Live-sessies inspireerden 18.000 jongeren. Meer dan 3.655 onder hen stelden hun vragen aan experten en BV's.

gezien op watwat

Ik heb heel weinig zelfvertrouwen. Wat kan ik doen?

Ik ben niet leuk genoeg" of "Dit lukt me nooit". Spoken deze zinnen ook wel eens door je hoofd? Eigenlijk zijn dat maar gewoon woorden in je hoofd. Ze zijn daarom nog niet waar. Als je die negatieve gedachten begint te geloven, daalt je zelfvertrouwen flink.

gezien op watwat

Hoe orden ik mijn gedachten tijdens de lockdown? Met Chrostin

Hier zit je dan in je kot. Je dagelijkse routine is helemaal veranderd en het is normaal als je het daar wat moeilijk mee hebt. Op zoek naar een leuke manier om je gedachten te ordenen? WAT WAT en @chrostin got you!