noknok monster

@Eliasverwilt: "Ik word gek van sociale media!"


zenuwachtig

Hey iedereen, 

Ik ben Elias en ik voel mij soms ook niet goed. 

Ik zit veel op sociale media. Dat is allemaal niet goed! Het is allemaal soms moeilijk om te blijven verwerken. 

Maar... ik heb daar enkele dingen op gevonden. Ik ga bijvoorbeeld elke dag 1 of 2 keer lopen. Eigenlijk dus wel een gezonde oplossing. En ik doe dat al een stuk of vijf jaar. Gewoon… om door het leven te gaan! En ik heb ook een tweede gsm. Ik pak mijn gsm met Tiktok en Instagram niet mee als ik ergens anders naar toe ga, omdat ik er anders een beetje gek van word.

Wat zijn jouw tips? Deel ze met de #perfectgelukbestaatniet en #ookik.
We zijn er voor elkaar <3

@eliasverwilt #advertentie Superfijn dat ik dit soort projecten kan/mag doen! Check zeker NokNok even 😊 #ookik #perfectgelukbestaatniet ♬ origineel geluid - Elias Verwilt


Reacties ―

"Heldhaftig!"

Amai, Elias. Mag ik je persoonlijk tot held komen kronen? Want hoe jij zo open durft te zijn over mentale gezondheid, dat vind ik heel heldhaftig!

Pol

"Geen magisch medicijn"

Hey Elias, wat ben ik blij dat jij voor jezelf hebt gevonden hoe je kan omgaan met alle stress en prikkels die binnenkomen via sociale media!

Het zal wel even een zoektocht geweest zijn naar wat voor jou werkt, maar dat is meer dan normaal. Er is namelijk geen magisch medicijn tegen stress dat voor iedereen werkt #bummer.

  Mijn beste advies? Probeer wat dingen uit! Misschien ontstress jij volledig door muziek (tip: maak nu al een playlist)? Of misschien daalt je stressniveau door er met iemand over te babbelen (tip: durf hulp vragen)? Of misschien ontspan je helemaal met deze ademhalingsoefening?

  Li

  "Test je veerkracht"

  Hey Elias! Wist je dat de veerkrachttest je vertelt hoe goed jij kan omgaan met stress?

   Vul de test in en ontdek snel of jij wel voldoende ontspant!

   Jan

   "Handig, zo'n plan voor moeilijke momenten"

   Kei goed dat je verschillende manieren uitprobeert om met stress om te gaan. Zet de toppers in je plan voor moeilijke momenten: een handig lijstje van dingen die je kan doen bij stress of tegenslag!