noknok monster

@Jaelost: "Ik voel me vaak onzeker."


krachtig

Hoi! 

Ik ben Jael en ik wou even dit verhaal met jullie delen:

Ook ik ben heel vaak onzeker. Vooral door dingen die vroeger zijn gebeurd. Ik denk dat bij mij de grootste verandering in mijn onzekerheid is gekomen vanaf ik de eerste keer gedumpt ben geweest. En dan in mijn volgende relaties hebben mijn vriendjes mij altijd bedrogen met andere meisjes. Dat is een persoonlijk verhaal en ik wil dat heel graag met jullie delen omdat ook ik met issues zit.

Dus als je je even minder in je vel voelt, dat is helemaal oké. Ook ik heb zo’n momenten. En wat ik dan het allerliefste doe, is me even gewoon volledig afzonderen van iedereen, Disneymuziek in mijn oren en even gewoon ogen toe, wenen, alles eruit laten.

@jaelost Publiciteit voor NokNok met een belangrijke boodschap 🫶🏼. #ookik #perfectgelukbestaatniet ♬ I See The Light (From "Tangled") - Roxane Genot & Jan Pouska

Wat zijn jouw tips? Deel ze met de #perfectgelukbestaatniet en #ookik.
Je bent niet alleen <3

Reacties ―

"Sterke madam! "

Wow Jael, mooi dat jij dit verhaal deelt! Ik voel het: ook al voel je je, net als iedereen, soms onzeker, jij bent een sterke madam!

Ik zeg altijd: “Je kwetsbaar durven opstellen? Da’s pas sterk!


"Shake it off!"

Bah, onzekerheid. Het is een vervelend beestje, hé?! Eentje dat je waarschijnlijk liefst van al snel van je afschudt, toch?

  Heb je al eens geprobeerd dat gevoel écht van je af te schudden? Zet eens keiluide muziek op (ja ja, dat mag Disneymuziek zijn! :p)) en schreeuw en dans het van je af!

  Werkt het voor jou? Mij helpt dat om alle vervelende gedachten even helemaal los te laten (of shaken😉)!


  "Op zoek naar de lijm"

  Wat jammer om te lezen dat jouw ex-vriendjes jou hebben bedrogen. Ik snap dat dat je doet twijfelen aan jezelf, maar eigenlijk is dat voor niets nodig!

  Op het moment dat je achter zo’n bedrog komt, voel je je waarschijnlijk als een vaas die in 101 stukken op de grond valt.

   Een goede tip is om na de eerste hevige emoties (woede, verdriet, afgunst,…) even de tijd te nemen om alle stukjes weer aan elkaar lijmen. Zo bouw je stap voor stap je zelfvertrouwen terug op. Maar dat kost soms wel even tijd…

  Mag ik je nog enkele goede oefeningen aanraden om je hierbij te helpen? Ja? Neem hier eens een kijkje: