noknok monster

Heel zieke oma


verdrietig

Mijn oma is zwaar dement en de dokters zeggen dat ze eigenlijk normaal al een jaar eerder dood zou zijn maar nu zit ze in een ziekenhuis en het gaat zwaar achteruit en ik ben altijd verdrietig als ik er aan denkt dat ze dus binnenkort zal sterven

Reacties ―

"Dankbaar voor mooie momenten"

Hallo daar,

Wat verschrikkelijk dat het zo slecht gaat met je oma. Hoe liever je iemand ziet, hoe moeilijker het is om ze te zien achteruitgaan. Wat moeten jullie een mooie band en veel fijne herinneringen hebben.

Afscheid nemen is moeilijk… En het doet alleen maar zo’n pijn omdat je zoveel moois hebt beleefd samen. Probeer tussen je verdriet door ook te denken aan die mooie momenten. Daar dankbaar voor zijn helpt je vast wat om het een plekje te geven.

 Veel liefs,


"Momenten samen"

Hey,

Wat verdrietig dat je je oma zo ziet achteruitgaan aan dementie, dat doet pijn. Het klinkt misschien raar, maar geniet nog van jullie laatste momenten samen. Ook al heb je het gevoel dat ze je nog amper begrijpt, ze voelt vast je liefde en aanwezigheid nog. Misschien kan je ze nog blij maken met kleine dingen, zoals een stukje taart meebrengen?

Groetjes,


"Steun bij je familie"

Hey,

Ik ben mijn grootmoe een tijdje geleden verloren. Ik voel me er nog steeds af en toe verdrietig over. Wat mij erg hielp is erover praten met mijn familie, enkel zij weten helemaal hoe het voelt. Samen mooie herinneringen ophalen geeft toch een beetje troost.

 Sterkte!