noknok monster

ruzie met men beste vriend


verdrietig

heey hoe moet ik beginnen....ik ben een meisje van 15 jaar en ik een beste vriend en die beste vriend ken ik van in het begin van dit schooljaar en die beste vriend is toevallig ook een vriend van men lief die ik ook in het begin van het schooljaar heb leren kennen en een week of 2 geleden had ik een verjaardagsfeesje voor men vader georganisseerd en beide waren uitgenodigd zowel mijn lief als mijn beste vriend en mijn lief ging iets later komen als men beste vriend dus ja zoals ik zei mijn beste vriend was voor mijn lief op da feesje en mijn beste vriend is een beetje alcohol beginnen drinken en hij was lichtjes zat en hij had mij een mep op mijn kont gegeven ma das was vriendschappelijk want we hebben beiden een lief en een beetje later kwam mijn lief naar da feesje en ik heb hebm da verteld wat er gebeurd is want wij zijn altijd eerlijk tegen elkaar ma heb hem ook gezegd wat er gebeurd is da da vriendschappelijk was en mijn lief is uitgevlogen tegen mijn beste vriend en hij had ook gezegd tegen men beste vriend da hij da van mij wist en nu is men beste vriend boos en dat doet heel veel pijn en ik ben acht bang dat da nooit meer ga goe komen ik kon echt me veel bij hem terecht en hij kon me veel bij mij terecht ma kwil hem dus echt nie kwijt ik heb in het verleden ook al heel veel gedaan voor hem en nu ben ik echt bang dat da nooit meer goe komt en kzie hem elke dag op de bus en das echt moeilijk want ik wil me hem praten ma hij negeerd me alijd ook via sociaal media en dat is niet fijn

Reacties ―

"Blijf positief"

Sterk van jou dat je zo eerlijk kon zijn met je lief. Door een misverstand zit het nu even niet goed tussen jou en je beste vriend. Dat is rot. Soms heeft iemand wat tijd nodig om na te denken over wat er gebeurd is. Geef de moed niet op!


"Haal diep adem"

Soms zit je midden in een situatie waar je zelf weinig aan kan veranderen. Dat is pijnlijk, want je wilt het oplossen. Laat je beste vriend weten dat je het goed wil maken. Geef hem dan tijd. En focus op jezelf. Ontspan en haal eens diep adem. Deze 1 minuut mediatie helpt mij om even tot rust te komen. Waardoor ik het leven weer positiever zie. Werkt het voor jou ook? Test het maar eens uit.


"Zelfvertrouwen"

Dankjewel om je verhaal te delen! Soms verwachten we veel van anderen. En beïnvloeden zij heel erg hoe wij ons voelen. Daar word je onzeker van. Je weet niet wat te doen. Het helpt dan om zelf beter in je vel te zitten. Dan weet je dat je leven wel goedkomt, wat anderen ook zeggen. Aan je zelfvertrouwen werken helpt echt! Probeer je deze oefening eens?