De dood :-(


verdrietig

Hallo

Vandaag is er iets ergs gebeurt, mijn poes heeft een spuitje moeten krijgen. Niet voor de pijn maar om te sterven. Mijn poes ging altijd bij de buren, maar ze krijgt daar eten dat niet voor katte ngeschikt is. Dus mijn mama is vandaag bij de dokter geweest, het zag er niet goed uit. Ze had kanker in haar darmen, allemaal knobbeltjes. Of te wel kan ze operaties ondergaan, waardoor ze misschien een paar weken meer leeft. Maar dan lijd ze wel veel pijn, of een spuitje geven. Om dood te gaan, mijn mama heeft dat laten doen. Mijn poes was mijn beste vriendin, zij wist alles over mij. En ik was de enige die haar mocht pakken. Maar ze hebben haar dan een spuitje gegeven. Heel triestig!!!!!!!! Sad2 Heb veel moeten wenen, nu doen mijn ogen wel pijn. Hoe kan ik dat verdragen??!!

Liefs

het verdrietig meisje van 13 jaar

Reacties


"Geliefde poes"

Wat verdrietig dat jouw lieve poes is overleden :(!

Ik kan me voorstellen dat het een hele moeilijke keuze was om ze te laten inslapen met een spuitje. Gelukkig heeft ze niet veel pijn meer moeten lijden.
Ik snap dat je er veel verdriet over hebt. Wat een geluk heeft die poes gehad met iemand die haar zo graag zag! Zo te horen was dat ook helemaal wederzijds :).
Ik hoop dat ze nog lang verder kan rondrennen in jouw herinneringen, maar daar ben ik zeker van. Vertel je ouders, je beste vriend(in) ook gerust hoe je je voelt, dat lucht op en samen herinneringen ophalen kan echt deugd doen.

Veel liefs en sterkte!

Griet