Vriendschap?!?


verdrietig

Ik heb nu al een 3tal weken ruzie met mijn beste vriendin.
ze heeft me nu al geblokeerd op instagram en ze negeert me.
ze stuurt nu ook al berichten naar mijn ouders dat ik haar pest.
op school gaan mijn punten nu omlaag omdat ik me niet goed kan concentreren.
ik heb soms stress en voel me niet goed in mijn vel.
soms heb ik ook rare gevoelens zoals niemand mij nog ziet staan en met mijn ouders spreek ik er liever niet over.ik wil iemand die ik vertrouw en alles kan vertellen.
heeft er nog iemand tips of zo,zodat deze ruzie snel gedaan is.

bange groetjes van Tessa

Reacties


"Hulp uit onverwachte hoek"

Liefste Tessa,

Het klinkt alsof jij een heel moeilijke periode doormaakt. Logisch dat je je dan even niet zo goed in je vel voelt. Ik begrijp helemaal dat je er af en toe ook eens over wilt praten, dat kan zo opluchten! Wie staat er eigenlijk allemaal om je heen en bij wie kan je misschien terecht? De tips op deze pagina kunnen je misschien helpen. Hulp kan soms uit onverwachte hoeken komen. Blijf er zeker niet alleen mee zitten, jij verdient een warm en luisterend oor.

Heb je het gevoel dat je niet goed terecht kunt/durft bij iemand uit je omgeving? Op www.awel.be kan je steeds anoniem een babbel doen.

Joke


"Ruzie oplossen"

Ruzie is nooit leuk en zeker niet als het met je beste vriendin is. Het allerliefst wil je de ruzie natuurlijk oplossen. Maar dat is niet altijd gemakkelijk. Op deze pagina kan je al mijn tips lezen. Ik hoop dat je er iets aan hebt en de ruzie opgelost geraakt.

Veel succes

Marcel


"Beter concentreren"

Tessa,

Wat een nare situatie, ruzies zijn echt niet fijn. Je vertelt dat je hierdoor soms stress hebt op school, dat is nog eens extra vervelend. hier vind je verschillende tips over omgaan met stress. Wie weet kan het je helpen je toch wat beter te concentreren en die nare gedachten tijdens de lessen even los te laten. 

Griet


"Geweldig persoon"

Het voelt voor jou soms aan alsof niemand je nog ziet staan en dat moet heel moeilijk zijn. Maar ik ben er zeker van dat jij een geweldig persoon bent en dat er heel veel anderen rondom jou dat ook zo zien. Neem eens een kijkje op deze pagina. Je vindt er tips om je terug zekerder te voelen over jezelf en je minder alleen te voelen.

Lobke